İYİ Parti li vekillerimiz Belediyemizi ziyaret ettiler

İYİ Parti' li vekillerimiz Gökçebey Belediyesi' ni ziyaret ettiler

İYİ Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Sayın Tolga AKALIN, TBMM Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Sayın Enez KAPLAN, Genel İdare Kurul Üyesi Sayın Dursun ÇOLAK, Karabük İl Başkanı Sayın Erol SERİN, Zonguldak İl Başkanı Sayın Yavuz ERKMEN ve beraberinde İYİ Parti üyeleri Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ ü makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında kendilerine bilgi verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Vedat ÖZTÜRK;’’ Yoğun geçen çalışmalarınızla Belediyemize yaptığınız ziyaretten dolayı gurur duydum sizlere teşekkür ediyorum’’ diyerek kendilerine baston hediye etti.

Vekillerimizde Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, başarılar dilediler.

Gökçebey Belediye Başkanı

#meralakşener #iyipartiyerelyönetimler #iyiparti #iyibelediyecilik #enezkaplan #tolgaakalın #dursunçolak