Herşey Gökçebey İçin

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK hafta sonu doğalgaza ulaşamayan sokaklarımızın projesini inceledi.

Göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK hafta sonu doğalgaza ulaşamayan sokaklarımızın  projesini inceledi.

Önümüzdeki günlerde Batıkar Akmercan Doğalgaz Şirketler grubuna ziyaret edecek olan Başkanımız, Gökçebey’  de doğalgaza ulaşmayan sokaklarımızın bir an önce doğalgaza kavuşması için girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Hafta sonu ekibiyle birlikte doğalgaz  projesini  inceleyen Başkanımız teknik ekiple istişarelerde bulundu. Herşey Gökçebey’ miz için diyerek elimizden gelenin en iyisini yapamaya devam edeceğiz dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı

#vedatöztürk #gökçebey #gökçebeybelediyesi #iyibelediyecilik #iyipartiyerelyönetimler #hizmet