Herşey Gökçebey için

Gökçebey sevdalısı olan Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK' ün yoğun girişim ve çabaları ile her geçen gün adım adım hedefimize ulaşıyoruz.

İlçemiz ve bölgemizin kurtuluşu olan, şaha kaldıracak, zirveye ulaştıracak Gökçebey OSB için ülkemizin çeşitli bölgelerinden değerli iş insanlarımıza ulaşarak yatırım yapmaları konusunda teşvik ederek gerekli, bilgilendirmelerde bulunduk. ZONSİAD Dernek Başkanı Sayın Nejdet TISKAOĞLU öncülüğünde ilçemizi ziyaret eden birbirinden değerli iş insanlarımıza ,Ticaret ve Sanayi İl Müdürümüz Sayın Yaşar KARAMAN 'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İnşallah ilçemizin ve bölgemizin kurtuluşu olacak olan kuruluşu ile beraber büyük ivme kazanacağımız bu yolda emeği geçecek olan, elini taşın altına koyacak olan herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

HERŞEY GÖKÇEBEY İÇİN....

Gökçebey Belediye Başkanı