Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım ekipleri fırın ve pastaneleri denetim yaptı

Koronavirüs salgına karşı alınan tedbirler kapsamında hijyen kontrollerini ve gramaj kontrollerinin gerçekleştirildiği denetimlerde, tedbir kurallarıyla ilgili de hatırlatmalar yapıldı.

Zabıta Komiserliği ekipleri ve İlçe Tarım görevlileri ilçemizde faaliyette bulunan pastane ve fırınlarda rutin denetimlerini aksatmadan devam ediyor,

Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Vedat Öztürk; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz, ilçe merkezimizdeki fırın ve pastanelerini dolaşarak hijyen kurallarına uyulup, uyulmadığı kontrol edildi. Zabıta ekipleri yapılan denetimlerde özellikle ekmek ve diğer unlu mamulleri satışa sunan kişilerin çok dikkatli olması gerektiğini ileterek, uyulması gereken tedbir kurallarıyla ilgili bilgiler verdiler. Para alışverişi yapan kişinin ekmek ve diğer unlu mamullere kesinlikle dokunmaması hususunda uyarılarda bulundular'' ifadelerine yer verdi.

#vedatöztürk #gökçebeybelediyesi

#tebirvar #denetimvar #halksağlığını