Parke onarım çalışmaları devam ediyor

Atatürk Caddesi üzerinde doğalgaz alt yapı çalışmasından dolayı bozulan ve deforme olan kaldırımda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Belediyemiz Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz, Atatürk Caddesi üzerinde doğalgaz alt yapı çalışmasından dolayı tahrip olan bozulan ve deforme olan kaldırımda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Çevreye duyarlı ve ilçemizin estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK;' Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunacağız diyerek çalışan ekibimize işlerinde kolaylıklar diledi.

#gökçebey #iyigökçebeyiçin