KURTULUŞA AZ KALDI

Uzun uğraşlar sonucunda OSB’ nin kuruluş oluşumuna adım adım ilerliyoruz.Belediye Başkanımız Vedat Öztürk Gökçebey OSB ile ilgili kuruluş araştırması ve ön fizilibilite raporu BAKKA tarafında onayı ile Belediyemiz İmar İşleri Müdürlüğüm.üzle birlikte istişarelerde bulundular.

Başkanımız, ‘’ Gökçebey OSB ile ilgili kuruluş araştırması ve ön fizilibilite raporu BAKKA tarafında hazırlanmış olup belediyemizin görüş ve önerilerine istişarelerde bulunduk.İncelemelerimizden sonra raporlayıp, Valilik onayına sunacağız.Onayı almamızla İLGİLİ Bakanlığa resmi olarak başvurumuz tamamlanmış olacaktır’’ dedi.

#VedatÖztürk

#GökçebeyBelediyeBaşkanı