Kayoğlu Caddesi nde çalışmalar devam ediyor

Kahyaoğlu Caddesinde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme öncesi yol düzleme çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelinde birçok noktada onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Gökçebey Belediyesi ekipleri, Kahyaoğlu Caddesinde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme öncesi yol düzleme ve söküm çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, teknik ekipten bilgi aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız Öztürk; '' Yollar standartlara uygun bir şekilde yenilenmekte olup, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemiz modern bir görünüme kavuşacaktır. Bu kapsamda, bozuk ve bakımsız yollar en kısa zamanda bitirilip, halkın hizmetine sunulacaktır'' dedi.

#gökçebey #gökçebeybelediyesi #iyigökçebey