GÖKÇEBEY’ İMİZİN İLÇE OLUŞUNUN 32. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

İlçe olmamızda büyük emekleri bulunan eski belediye başkanlarımızdan merhum Kamil Krademir ve merhum Saim Aydemir başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederim.

Gökçebey Belediyesi olarak sizlere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.Sağlığın ve özgürlüğün değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bu dönemde yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun pekiştiğini görüyoruz. Bugün 10 Mayıs, yani Gökçebey’ imizin ilçe oluşunun yıl dönümü, şirin Gökçebey’ imizin ilçe oluşunun 32. Yıl dönümü kutlu olsun.

Sağlıklı, huzur, mutluluk dolu nice günler geçirmeniz dileğiyle, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.