Ekiplerimiz ilçe girişindeki köprüyü temizliyor

Belediye ekiplerimiz ilçe girişindeki köprüde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ ün talimatıyla belediyemiz ekipleri rutin faaliyetlerinin yanı sıra her mahalleye ayrı bir çalışma programı uygulayarak bölge bölge genel temizlik yapıyor.Ekiplerimiz ilçemiz girişinde bulunan köprüyü kum çakıl gibi atıkları süpürerek tanzikli su ile yıkayarak araç ve yayalara sağlıklı ulaşım sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK; “Ekiplerimiz her gün dört bir koldan ilçemizin temizliğini yapıyor. Mesai mefhumu tanımaksızın sokaklarda gece gündüz demeden vatandaşımızın daha sağlıklı yaşaması ve daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Gökçebey için çalışıyoruz” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı