Belediyemiz ile Tüm Bel Sen arasında 2022 yılını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Belediyemiz ile Tüm Bel-Sen arasında 2022 yılını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Beleyemiz ile Tüm Bel-Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçieri Sendikası) arasında 2022 yılını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde, Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, ‘’ İmzaladığımız sözleşmede çalışan memur arkadaşlarımıza imkanlar çerçevesinde en iyi olanakları sağladığımızı düşünüyoruz.Hayırlı olsun ’’ dedi.

Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı İsmail SEFERTAŞ, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Baki KILINÇ, Mali Hizmetler Müdürümüz Serdar Ala Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ e teşekkür ettiler.

Gökçebey Belediye Başkanı