Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK Saadet Partisi 6 ıncı Olağan İlçe Kongresine katıldı

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Saadet Partisi 6. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

Kongreye Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Belediye Başkan Yardımcımız Satılmış Aydemir, Gökçebey İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Gökçebey CHP ilçe Başkanı Murat Merdivan ve Meclis üyesi Mustafa Uyan, Gökçebey AK Parti İlçe Başkanı Erkan Kodaman ve partili partisiz vatandaş katıldı.

Kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, yaptığı konuşmada; “Saadet Partisi Gökçebey İlçe Kongresine katılım sağladık. Davetleri için Gökçebey Saadet Partisi Teşkilatına teşekkür ediyor, Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tek aday olan Sabri Demiryürek' e başarılar diledi.

Gökçebey Belediye Başkanı

#vedatöztürk #gökçebeybelediyesi