Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK e sürpriz

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ e 2.Dönem 2.Yıl kutlama sürprizi

31 Mart 2019 Yerel seçiminde halkın gücüyle tekrar sandıktan çıkan Vedat ÖZTÜRK’ e 2.Dönem 2.Yıl kutlamasını, üzerinde ‘’ AZİM VARSA ÇÖZÜMDE VARDIR 2.DÖNEM 2.YILIMIZ KUTLU OLSUN BAŞKANIM’’ yazılı pasta ile Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ e üstün başarılarından dolayı teşekkür ettik.

Başkanımız pandemi dolayısı beklemediği sürpriz karşısında mutluluk duydu. Başkanımız’’ Bugün ikinci dönem ikinci yılımızın. yıl dönümümüzü kutluyoruz. Göreve geldiğimizin ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek.Sizler gibi özverili mesai arkadaşlarım olduğu sürece daha birçok projeyi hayata geçirerek hedeflerimizi gerçekleştirerek hemşehrilerimizin, huzurunu ve refahını kalıcı kılmaktır.Hepinize teşekkür ediyor, görevimizde başarılar diliyorum’’ dedi.