Başkanımız Vedat Öztürk Sosyal Yaşam Alanları Oluşturmakta

Başkanımız Vedat Öztürk Sosyal Yaşam Alanları Oluşturmakta...

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK ilçemizden geçen Filyos Irmağı Havzasında yapılan dolgu çalışmaları inceledi.

Göreve geldiği günden beri verdiği tüm sözleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK buraya yapılacak olan yeni projenin müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız Vedat Öztürk;”Halkımıza şimdiden hayırlı olsun. 2. Etap Karma TOKİ’ nin arka tarafında olan Filyos Irmağı Havzası’ nın dolgu çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, halkımıza  bir nevi nefes aldıracak projemizi en yakın zamanda faaliyete geçireceğiz.Vatandaşımızın doğa ile iç içe huzur ve güven içinde aile eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirebilecekleri bisiklet yolu,park ve yürüyüş alanları yaparak Gökçebey’ imizi daha iyi yaşanabilir hale getirceğiz” dedi.