23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ı dolayısıyla Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, makam koltuğunu Atatürk İlkokulu öğrencisi Ela Rana BİÇİCİ ‘ ye devretti.

Okul Müdür Yardımcısı Musa YILMAZ ve sınıf öğretmeni Hatice DANACI eşliğinde Hüseyin Emir BERBER, Zeynep KARANLIK,Elif DEMİRCİ ve Recep Taha İNAM Başkanımız Öztürk’ ü ziyaret ettiler.

Küçük Başkanımız Ela Rana BİÇİCİ Başkanımız Öztürk’ e buket çiçek takdim etti. Başkan Öztürk, Başkan Biçici olmak üzere geleceğimizin teminatı olan misafirlerimize hediyeler verdi. Ardından Başkan Biçici’ ye bir talimatı olup olmadığını sorup sohbet eşliğinde sorularını yanıtladı.

#23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı #23nisankutluolsun