Başkanımız Vedat Öztürk hoşaf dağıtım etkinliğine katıldı

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Murat MERDİVAN ve eşi Hande MERDİVAN ın düzenlemiş olduğu 18 Mart Çanakkale zaferi sebebiyle hoşaf dağıtım etkinliğine katıldı.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay ALBUZ, Belediye Başkan Yardımcımız Satılmış AYDEMİR ve İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanı İsmail DEMİRBAŞ ile birlikte CHP Gökçebey İlçe Başkanı aynı zamanda ilçemiz esnafı Murat MERDİVAN ve eşi Hande MERDİVAN ın düzenlemiş olduğu 18 Mart Çanakkale zaferi sebebiyle hoşaf dağıtım etkinliğine katıldılar.

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK Sayın Merdivan çiftine böylesi anlamlı günde düzenlemiş oldukları etkinlik için teşekkür ederek '' Bu uğurda Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıldönümünde vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı