Başkanımız Öztürk Yörem Marketin açılış kurdelasını kesti

Belediye Başkanımız Sn.Vedat Öztürk, Ertuğrul Kılınç’ a ait olan Atatürk Caddesi üzerinde Yörem Market'in ikinci şube açılışına katıldı.

Düzenlenen açılışa İlçe Kaymakamımız Sn.Ömer Övünç Koşansu, Bakacakkadı Belediye Başkanı s.Oktay Albuz çok sayıda davetli katıldı.

Programda Başkanımız Sn.Vedat Öztürk bir konuşma gerçekleştirdi. Başkanımız Öztürk, Yörem Market'in açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi: "Gökçebey büyüyor ve gelişiyor.

Gökçebey’ e yatırım yaparak burada bu müesseseyi açan Yörem Marketleri yetkilisine Ertuğrul Beye teşekkür ediyorum. Bu müessesenin tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi

İşletme sahibi Ertuğrul Kılınç ise ;" Başkanımız bizi burada onurlandırdı, kendisine ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından dua edildi, sonrasında ise açılış kurdelesini Kaymakamımız Sn.Ömer Övünç Koşansu, Başkanımız Vedat Öztürk ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sn.Oktay Albuz ile birlikte kestiler.

Belediye Başkanlığı adına Yörem Market ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz.