Başkanımız Öztürk Karayolları Bölge Müdürlüğünde

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, Kastamonu Karayolları Bölge Müdürü Sayın Yüksel OĞUZ’ u ziyaret etti.

Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ ne giderek Bölge Müdürü Sayın Yüksel OĞUZ’ u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, 2014-2015 Yılında girişimlerde bulunduğu Yeni İlçe Köprü, Viyadük Köprü ve karayolu güzergah projesinin ihalesi tamamlanmış olup yatırım programına alındığı bilgisini almıştır. Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, tüm il ve ilçe yetkili kurumlarımız ile birlikte kol kola hareket edilerek projenin hayata geçirilmesi bilincinde olup, herkesi göreve çağırarak Gökçebey halkımızın hizmetine sunulması için elinden gelen tüm çabayı sarf etmekte olup Eski köprünün günümüz kullanım standartlarına uygun olmadığını Yeni İlçe Girişi Yol Köprü ve Viyadük Köprü projesinin hayata geçirilmesi ve her şey İYİ GÖKÇBEY için diyerek projelerini yakından takip ettiğini belirtmiştir.

Ayrıca ilçemiz Ankara-Zonguldak-Karabük yol kavşağı olan Şahintepe Mevkiinde karayolu kavşağı ile ilgili olarak her ne kadar belediyemiz sınırları içinde olmasa da, bu bölgedeki trafik kazası can ve mal kaybının önlenmesi amacıyla Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ ün sorumluluk üstlenerek Kastmonu Karayolları Bölgesi’ de girişimlerde bulundu.Başkanımızın girişimleri neticesinde; Gökçebey’ li halkımızın her daim kullandığı kavşak projesinin tamamının hazır olduğu ve projenin çok kısa zamanda inşaatına başlayıp hayata geçirileceği müjdesini alınmıştır. Başkanımız Vedat ÖZTÜRK; ‘’ İlçemizin güzelleşmesi ve gelişmesi adına başta Belediyemiz olmak üzere proje sunan, proje geliştiren, projeleri takip eden tüm kurumlara bu vesileyle teşekkürlerimi sunarım’’ dedi. Vedat ÖZTÜRK Gökçebey Belediye Başkanı