Başkanımız Öztürk İYİ Parti Genel Merkez de

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Ankara' da İYİ Parti Genel Merkez' de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey İYİ Parti İlçe Başkanımız İsmail DEMİRBAŞ ile birlikte Ankara İYİ Parti Genel Merkez' de  bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkanımız  çalışma programı kapsamında gittiği Ankara’da siyasetin önemli isimleri İYİ Parti Teşkilat Başkanı Sn.Koray AYDIN, Genel Sekreter Sn.Uğur POYRAZ ve İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ali AĞIROĞLU' yu ziyaret ettiler.

Oldukça verimli geçen görüşmelerde Gökçebey’de yapılan ve yapılacak olan hizmetler noktasında bilgi verdiler. Belediyemizin projeleri hakkında  fikir alış- verişinde bulundular.

Gökçebey’ in potansiyelini, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak birçok yönden gelişmesine önem verdiklerinin altını çizerek anlatan Başkanımız Öztürk, Gökçebey ’i refah ve yaşanabilir İYİ bir ilçe yapmak için  gece- gündüz ekibiyle birlikte çalıştıklarını ifade ettiler.

• Fotoğraf Galerisi