Başkanımız İYİ Parti Genel Merkez de

başkanımız Vedat ÖZTÜRK Türkiye’nin aydınlık yarınlarının mimarı İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Hanımefendi Başkanlığında düzenlenen İYİ Partili Belediye Başkanları ile Genel Merkez’ de toplantıya katıldı.

Belediye

Toplantı Yerel Yönetimler Başkanı Sn. Metin Ergun ve Kalkınma Politikaları Başkanı Sn. Ümit Özlale’nin koordinasyonuyla düzenlendi. İYİ Partili Belediye Başkanları toplantısına katılan Başkanımız; siyasi gündem ve belediyecilik faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Başkanımız Öztürk; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi ve değerli belediye başkanlarımız ile önümüzde ki seçim çalışmalarının istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Ülkemizdeki güncel sorunlar, belediyelerimizin sıkıntıları, belediye başkanları olarak taleplerimizi ilettik. Birçok projeler konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti.

#azkaldı

#iyiparti #iyipartitürkiyeyeiyigelecek