Başkanımız Gökçebey OSB toplantısına katıldı

Balkanımız Vedat Öztürk,Gökçebey OSB' nin yer tahsisi için toplantıya katıldı.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, kurulacak olan Gökçebey OSB için Valimiz Sayın Mustafa TUTULMAZ Başkanlığında Valilik toplantı salonunda ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Vali yardımcısı Mehmet Türk, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız, Milli Emlak Müdürü Serdar Tarık Tabak, Orman Bölge Müdürü Faruk Baytaroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman katıldı.

Toplantı Gökçebey OSB' nin yer tahsisi görüşleri alınarak istişarelerde bulunuldu.

Başkanımız toplantının verimli ve başarılı geçtiğini belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

#vedatöztürk #gökçebeybelediebaşkanı #OSB