BAŞKANIMIZ GÖKÇEBEY OSB ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Başkanımız Vedat Öztürk,Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi yönetimi için, 15 kişilik Mütevelli Heyeti için görüşmeler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, Çukur Mahallesi’ ne yapılacak olan Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi yönetimi amacıyla, 15 kişilik Mütevelli Heyeti için tek tek iş insanlarımızla görüşüp bilgilendirme yaptı.

Başkanımız Vedat Öztürk, Satılmış-Erol Karademir,Zeki Tülübaş, İsa-Doğukan Yılmaz , Engin Aydemir, Mustafa Kılınç, Yıldıray Karadayı, Salih Ören, Murat Karagül, Recep Tetik, Rıfat Koca, Erdal Yirmibeş, Varol Akça ve Cemal Dereli' ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, OSB Yönetim Kurulu’ nda olmak isteyen iş insanlarımızın Devrek TSO ya başvuruda bulunmaları gerektiğini bildirdi.

Gökçebey Belediye Başkanı

• Fotoğraf Galerisi