Başkanımız CHP Genel Başkanı Sn Kemal KILIÇDAROĞLU nun programına katıldı

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun Dedeman Otel’ de gerçekleştirdiği programa katıldılar.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Zonguldak İYİ Parti İl Başkanı Sn. Yavuz ERKMEN ve Gökçebey İYİ Parti İlçe Başkanı Sn. İsmail DEMİRBAŞ ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun Dedeman Otel’ de gerçekleştirdiği programa katıldılar.

Programda Kanaat Önderleri, muhtarlar, STK Üyeleri katıldı.Başkanımız konuşma programın ardından CHP Genel Başkan Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU, Zonguldak İY Parti İl Başkanı Sn.Yavuz ERKMEN, İl Başkan Yrd. Sn. Ekrem GÜLLÜDAĞ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Meftun SAYILI, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat YILMAZ ve CHP Belediye Meclis Üyelerimiz Gökçebey CHP ilçe Başkanı Sn. Alirıza YILMAZTÜRK VE Sn. Mustafa UYAN ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.