Başkanımız BEÜ Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksek Okulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği toplantısında

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, BEÜ Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksek Okulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği nin toplantısına katıldı.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleşen BEÜ Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksek Okulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği nin toplantısına katıldı.Toplantıya Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu; Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Daire Amirleri, Sivil Toplum Temsilcileri ve Dernek üyeleri katıldı.Meslek Yüksek Okulumuzun mevcut durumu hakkında katılımcılara bilgi sunulduktan sonra Meslek Yüksek Okulun genel durumu değerlendirilip fikir alışverişinde bulunuldu.