Başkan Vedat ÖZTÜRK 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Başkan Vedat ÖZTÜRK; “ Ülkemizde ve dünyamızda ayrım yapılmadan herkes için barış ve esenlik diliyor, şiddetin son bulduğu daha iyi bir dünya temenni ediyorum.“ dedi.

Kadınlar yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.

Her alanda emekleri ve başarıları ile ön plana çıkmış, çalışkanlığı ve mücadelesi ile yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş olan kadınlarımız; tarihe imza atan Anadolu kadınlarımız ile aynı ruhu taşımaktadır.

Gökçebey Belediyesi olarak Gökçebey’ li Hanım kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemek ve yardımcı olmaktır.Kadınlar bizim anlayışımızda öznedir. Var olma ve yaşamın ta kendisidir. Adil iş ortamı, eşit işe eşit ücret gibi kavramları tartışmak yerine, kadınların fikirlerinden faydalanmamız gerekir.  Bu vesile ile onların kendini geliştirmesi, iş yaşamında da var olması konularında gerekli adımları atmaya devam ederken, Gökçebey Belediyesi’ndeki değerli çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere, ülkemizdeki ve dünyanın her noktasındaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Ülkemizde ve dünyamızda ayrım yapılmadan herkes için barış ve esenlik diliyor, şiddetin son bulduğu daha iyi bir dünya temenni ediyorum.

Gökçebey Belediye Başkanı