Başkan Öztürk19 Eylül Gaziler Günü törene katıldı

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle İlçemiz Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene katıldı.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle İlçemiz Cumhuriyet meydanında  düzenlenen  törene katıldı.

Kaymakamımız Sayın Ömer
Övünç Koşansuve Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’ ün Atatürk Anıtına çeleklerin sunulmasıyla başlayan tören, Şehit ve Gaziler için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten Kıbrıs Gazimiz Sayın Hasan Eker’ in duygu ve düşüncelerinin aktarmasıyla ile sona erdi.

Törenin Ardından Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, İlçe Eminiyet Amiri Gökhan Bayram, İlçe J. As.Km.Bşçv. Ertan Aydın, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri Gaziler ve Şehit aileleri ile birlikte Gazilerimiz adına Hükümet Konağının önünde düzenlenen programına katıldılar.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi