Başkan Öztürk ün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik mesajı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Milli birlik ve egemenlik şüphesiz ki bir ülkenin en kıymetli unsurudur. Ülkemizde de 15 Temmuz 2016’da milli birlik ve egemenliğimize bir saldırı gerçekleşmiş, devlet kurumları içine yuvalanan hain bir kitle tarafından sözde darbe girişimi ile devlet çökertilmek istenmiştir.

Milletin birliği ve iradesi ile amacına ulaşamayan bu acımasız saldırının yıldönümünde, karanlık ve art niyetli girişimi bir kez daha kınıyor, milli değerlerimize ve egemenliğimize sahip çıkmanın en önemli vazifelerimizden biri olduğunu bir kez daha yinelemek istiyorum.

Ülkemizin bir daha böylesi acı tecrübeler yaşamamasını yürekten temenni ederken, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize esenlikler diliyorum.

Saygılarımla