Başkan Öztürk koltuğunu minik Başkan köse ye devretti

Gökçebey Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Ecem İkra Köse, Okul Müdürü Mevlüt Uzunel,İlçe Şube Müdürü Özkan Yıldırım ve Matematik Öğretmeni Müge Hindistan Belediye Başkanımız Vedat Öztürk' ün makamına geldi.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu Gökçebey Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Ecem İkra KÖSE’ye devretti.

Minik Başkan Köse, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak projelerini anlattı. Hoş sohbetin ardından Başkanımız Öztürk; ‘’ Çocuklar bizim geleceğimiz. Başkan Köse bizlere enerji verdi. Kendisini yürekten teşekkür ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün Cumhurriyetimizi emanet ettiği çocuklarımızı önemsiyor ve onlar için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Başkanımız Öztürk minik Başkan Köse’ ye ve kardeşine hediye vererek eğitim hayatında başarılar diledi.