Başkan Öztürk 2021 Yılını kutladı

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk 2021 yılı yeni yıl mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında; " Ana gündemi korona virüs olan 2020 yılını geride bırakıyoruz. Yaşama dair her alanda dengeleri etkileyen, yoğun mücadele gerektiren ve birçok hemşerimizi salgın nedeniyle kaybettiğimiz üzücü olaylara sahne oldu. Bu sebepten içinde bulunduğumuz 2021 yılı arifesinde yaşadıklarımızın muhasebesini yapmak, ders çıkarmak ve geleceğe dönük umutları güncellemek durumundayız.
Salgın bize hayatın gerçek anlamının, sağlığımız olduğunu bir kez daha hatırlattı. 2021 yılı için öncelikle dileğim pandemi sınavından başarıyla çıkacağımız bir yıl olması, salgından bir an önce kurtulup herkesin kavuşmasıdır. Sonrasında ise yeni yıldaki amacımız çok çalışarak ilçemizi elele ve birlikte daha da güzel günlere taşımaktır.

Öncelikle tüm Gökçebey’ lilerin, yurt içi ve yurt  dışında olan hemşerilerimin, dostlarımın herkesin yeni yılı kutlarım. 2021 senesinin ilçemize, ülkemize, tüm insanlığa ve sizlere sağlık, mutluluk, huzur ve büyük başarılar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

#vedatöztürk
#gökçebeybelediyebaşkanı #gökçebey