Başkan İtfaiye Haftasını kutladı

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, İtfaiye Haftası münasebetiyle İtfaiye Amirliğine bağlı personellerimizin İtfaiye Haftası’ nı kutlandı.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, İtfaiye Haftası münasebetiyle İtfaiye Amirliğine bağlı personellerimizin İtfaiye Haftası’ nı İtfaiye Amirliği’ni ziyaret ederek kutlandı.

Başkanımız Vedat Öztürk; ‘’ Türk İtfaiye Teşkilatının 306. Kuruluş Yıl dönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye Amirliğimizde değerli çalışanlarımız ile bir araya geldik'' diyerek sözlerine devam etti.

''İtfaiye teşkilatımız her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını yürütmektedirler. İtfaiyecilerin sadece yangınlarda değil, kazalarda, arama kurtarma ve doğal afet gibi her türlü acil durumlarda canlarını ortaya koyarak fedakarlıklar yaparlar. Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz demeden, canla-başla fedakâr bir şekilde görev yapan İtfaiye Teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim. Bu vesileyle görev başın da şehit olan İtfaiyecilerimize Allah'tan Rahmet diliyor, görev başın da gazi olan İtfaiyeci Erlerimize de şifa ve sağlık diliyorum ‘’ ifadelerini kullandı.

Gökçebey Belediye Başkanı

• Fotoğraf Galerisi