Atatürk Mesire Alanı etrafındaki Şehit Burak Saraçlı Caddesi ve Şehit Ahmet Karademir in Caddesi'ndeki elektrik ve aydınlatma çalışmaları

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey Çarşı Mahallesi'nde bulunan Atatürk Mesire Alanı etrafındaki Şehit Burak Saraçlı Caddesi ve Şehit Ahmet Karademir in Caddesi'ndeki elektrik ve aydınlatma ile ilgili yetkililerle birlikte yerinde inceleme yapılıp, aydınlatma ile ilgili eksiklerin giderilmesi için incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey Çarşı Mahallesi'nde bulunan Atatürk Mesire Alanı etrafındaki Şehit Burak Saraçlı Caddesi ve Şehit Ahmet Karademir in Caddesi'ndeki elektrik ve aydınlatma ile ilgili EnerjiSA takım yöneticisi ve Müdür Yardımcısı Özgür Ünan’ ya yatırım planlayıcısı Mert Çelebi Devrek erjisa İşletme Şefi Serkan Tülübaş ve Çarşı Mahalle Muhtarı Aydın Kayabaş ile birlikte yerinde inceleme yapılıp, aydınlatma ile ilgili eksiklerin giderilmesi için incelemeler yapıldı. Enerjisa yetkileri eksiklerin yol yapımı bitmeden giderileceğini bildirdiler.