23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı yürekten kutluyorum

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk ‘’ Türkiye Büyük Millet Meclisi ’nin 102. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk; ‘’23 Nisan, demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en büyük göstergesi olmakla birlikte ülkemiz ve dünya çocuklarının bayramıdır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin kuruluşunun 102. yıldönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Aziz milletimiz için tarihi bir değer taşıyan 23 Nisan, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrasında, millet iradesinin vücut bulduğu ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olup, aynı zamanda dünya çocuklarına armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşımaktadır. Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı yürekten kutluyorum’’ dedi.