23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında; ‘’23 Nisan 1920, milletimizin kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı günüdür.Milletin canıyla, kanıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesiller armağanıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün Türkiye’ nin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir.Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır.

Korona salgını nedeni ile okullarda meydanlarda hep birlikte kutlayacağımız bayramımızı, bu yıl da evlerimizde aynı coşku ve sevinçle idrak edeceğiz.Caddelerimiz, evlerimizi ve balkonlarımızı bayraklarla donatıp aynı sevinci birlikte ve beraberlik içinde sergileyeceğiz.Bu sıkıntılı süreci el birliği gönül birliği ile sabırla evlerimizde kalarak atlatmayı Cenab-ı Allah’ tan niyaz ediyor, başta çocuklarımız olmak üzere, tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı ve Milli Egemenliğimizin 101.yılını yürekten kutluyorum’’ dedi.

Vedat ÖZTÜRK