2022 ye girerken

Çok kıymetli hemşehrilerim,2021 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala Gökçebey Belediye’si olarak tüm hızımızla ilk günkü şevkimiz kadar öz verili bir şekilde yol almaya devam ediyoruz.2021 yılında doğalgaz çalışmalarımızda eksik olan mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarına devam ettik.Alt yapısını tamam hale getirdiğimiz mahallelerimizin cadde ve sokaklarında üst yapı(kilitli parke)çalışmalarımıza ara vermeden sürdürdük.İlçemizin kurtuluş projesi olan O.S.B’nin kurulması aşamasını bizzat takip takip edip,belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik.Modern bir ilçeye yakışacak olan şehir stadyumu ve çevresindeki çalışmalarda ve ikinci etap Toki konutlarının yapımında belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yardımcı olmaya çalıştık.Mahallelerimizde muhtarlarımız nezaretinde halk toplantıları yaparak,vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık.Hepimiz bir bütünüz diyerek,sevinç ve üzüntülerimizde beraber olduk.İnşallah 2022 yılında sizlerden aldığımız güçle hiç başlanmayan ve yarım kalan cadde ve sokaklarda doğalgaz çalışmalarımızı tamamlayacağız.Üst yapı(kilitli parke)çalışmalarımızda eksik olan cadde ve sokakları tamamlayıp,çocuk oyun gurupları ve oturma bankları ile güzelleştirmeye devam edeceğiz.Hükümet konağı karşısındaki otopark alana ilçemize yakışır bir dinlenme alanı yapacağız.Yine sosyal ve kültürel olarak halk konserlerimizi yaygın hale getireceğiz.Halk toplantılarımızı sıklaştırıp,sesinize kulak vermeye devam edeceğiz.Bu vesile ile 2022 yılının ilçemize,ülkemize ve tüm dünya’ya mutluluk,huzur,barış,sağlık ve başarı getirmesi dileklerimle.Yeni yılımız gönlümüzce olsun.Hayırlı seneler.