15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları

Başkanımız Vedat Öztürk, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına katıldı.

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, daire amirleri siyasiler parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş çalışanları ellerinde şanlı Türk bayrağımız ile vatandaşımızın katılımı ile İlçemiz Eski Pazar Yerinde kutlandı.

Anma programına katılan vatandaşlarımıza belediye personelimiz tarafından çay ve su dağıtımı gerçekleştirildi.

Bu vesileyle bir kez daha 15 Temmuz hain darbe girişiminde canlarını gözlerini kırpmadan feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.