10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun

Başkanımız Öztürk; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun“ dedi.

Belediye Başkanımız Vedat  ÖZTÜRK, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkanımız Vedat Öztürk mesajında; “
Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın; halkın duygularını dile getirdiğini, sesi, soluğu  ve aynı zamanda siyasilerin de en büyük yardımcısıdır.Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.Yaptıkları iş gereği gözlemleri, bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile yönetim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprü görevi gören basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir.

Yerel Yönetimler olarak basın yayın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerine olan inancımız tam. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, doğru, ilkeli ve tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

Vedat Öztürk
Gökçebey Belediye Başkanı