10 Kasım Atatürk ü Saygıyla Anıyoruz

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine katılan Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu ve Başkanımız Vedat Öztürk, Atatürk anıta çelenk bıraktılar. Sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşunda bulunan protokol üyeleri ardından İstiklal Marşı'nı okudular.

Ardından, Gökçebey Ortaokulu tarafından düzenlenen programa katıldılar. Şiir ve komposizyon dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdiler.