10 Kasım Atatürk' ü saygı ve şükranla anıyoruz

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün ölümünün 83’ ncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkanımız Öztürk mesajında; ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı, eşsiz deha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybedişimizin 83. yılındayız. Hiç kuşkusuz ki tarihte, ölümleriyle yüreklerde ölümsüzleşen çok az insan yetişmiştir. Bu büyük insanlardan biri de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bizler de ülke olarak, kendisini İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak gururla anıyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının üzerinden geçen 83 yıla rağmen dalgalanan şanlı bayrağımızın gölgesinde hep bir ağızdan bağımsızlık destanımız olan İstiklal Marşı’mızı büyük bir gururla seslendirebiliyorsak, dilimizi konuşabiliyor, ezanlar okunabiliyorsa bunu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Cumhuriyet’imizin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanı, ebedi Başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını ve o günden bu güne bu toprakların bize vatan olması için gözünü kırpmadan canını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı