Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK ten belediye kiracılarına müjde

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ ten belediye kiracılarına müjde!

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK,  koronavirüsle mücadele kapsamındaki önlemler nedeniyle sıkıntı yaşayan belediye mülklerindeki ticari faaliyette ki kiracı esnafa nefes aldıracak bir uygulama kararı aldı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün yayılım hızının artması ile salgınla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı birçok yeni tedbir ve kısıtlama kararı aldı. Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafa destek olmak amacıyla belediyenin sahibi olduğu işyerlerindeki faaliyet gösteren esnafın 20 Kasım 2020 tarihinden itibaren tekrar faaliyete geçecekleri zaman içinde   kira bedelini erteleyebileceklerini ifade etti.
Başkanımız, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında faaliyetlerinde azalma nedeniyle esnafımız daha zor duruma düşmesi nedeni ile kiracılarımızın 20 Kasım 2020 tarihi itibariyle faaliyetleri durdurulan ve sadece paket servis veya gel al hizmeti verebilecek iken kapalı olan Belediyemiz kiracılarından kapalı oldukları dönemlerde ve tekrar faaliyete geçeceği zamana kadar kira bedeli tahsil edilmemesi ve ayrıca bu süreler kadar sözleşme sürelerinin uzatılması yönünde kiralarını erteledik” dedi.