Başkanımız Vedat ÖZTÜRK YKS na girecek olan öğrenciler için mesaj yayınladı

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK YKS' na girecek olan öğrenciler için mesaj yayınladı.

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK mesajında; ''Eğitim’in önemini her geçen gün arttırdığı şu günlerde çocuklarımızın donanımlarını arttırmak için önemli olan Üniversite tahsili çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Öğrencilerimiz okullarından uzak kaldıkları bu zor zamanlarda, emek ve fedakarlık göstererek sınava hazırlandılar. İnanıyorum ki emeklerinin karşılıklarını alacaklardır. Bu sınavda gençlerimizin alacağı sonuç ne olursa olsun önlerinde uzun bir hayat olacaktır. Sınava büyük bir azim ve gayretle hazırlanan kıymetli gençlerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. ‘’ dedi.