Başkanımız Vedat ÖZTÜRK ü engelli çocukları olan anneler ziyaret etti

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ü ilçemizde engelli çocukları olan anneler makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK’ü ilçemizde engelli çocukları olan anneler ziyaret etti.

Ziyarette, anneler çocuklarının sıkıntıları olarak ,monoton günlük yaşamı içinde fiziksel kapasitenin kullanılabilmesi ve fizyolojik ve psikolojik yönden sağlıklı olabilmeleri için spor yapabilecekleri alan talebinde bulundular.

Çocuklara düşkünlüğü olan Başkanımız Vedat Öztürk; ‘’ Dünyanın en zor işi nedir diye sorsalar, herhalde verilecek tek cevap engelli çocukları olan annenin babanın ortaya koyduğu gayretlerdir. İnanınız hiçbir iş bundan daha meşakkatli, daha büyük fedakarlık isteyen, daha zor görev olamaz. Her konuda destekçinizim.Bu iş bizim siyasi görevimiz olarak baktığımız iş değil, bir insani görevimiz. İnşaatı devam eden Gençlik Merkezi Spor Tesisinde, çocuklarımızın hem eğlenebilecekleri hem de spor etkinlikleri yapabilecekleri bir sınıf oluşturmak için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Memnun olan anneler Başkanımız Öztürk’ e çok teşekkür ettiler.