Başkanımız Vedat Öztürk İYİ İletişim konferansında

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK Kızılcahamam’ da düzenlenen İyi İletişim konferansına katıldı.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK ve İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanı İsmail DEMİRBAŞ, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’ in teşrifleriyle; Kızılcahamam’ da düzenlenen Siyaset Akademisi Başkanı Sayın Prof.Dr. Mehmet AKALIN’ın gerçekleştirdiği İyi İletişim konferansına katıldılar.

Konferansa, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Metin Ergun, Bşk. Yrd. Sayın Rıdvan UZ, Bşk. Yrd. Sayın Bedri Yaşar ve İYİ Partili belediye başkanları katılım sağladılar.

Başkanımız konferansın başarılı ve verimli geçtiğini belirterek programı düzenleyen emek veren herkese teşekkür etti.

Gökçebey Belediye Başkanı

@iyiparti @meralaksener @metinergun4806 @ridvan_uz @bedriyasartr @iyiyerelyonetim

• Fotoğraf Galerisi