BAŞKANIMIZ ÖZTÜRK İLK PARKE TAŞINI KOYARAK ÇALIŞMALARIN STARTINI VERDİ

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Parke taşını koyarak çalışmaların startını verdi.

Kahyaoğlu Caddesinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol yapım ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz hafta Kahyaoğlu Caddesinde yol yenileme  çalışmalarına başlandı.Bugün Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK ile İYİ Parti İlçe Başkanımız Sn. İsmail DEMİRBAŞ, Belediyemiz Cumhurriyet Halk Partisi Meclis Üyelerimiz Sn. Mustafa UYAN, Sn .Alirıza YIMAZTÜRK, Sn. Nermin BOZAKLI ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Aydın KAYABAŞ başlayan yol çalışmalarında  ilk parke taşını koyarak çalışmaların startını da verdiler.

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK , çalışmalar hakkında bilgi vererek, sorunlu yolları tespit ettiklerini ve bu konuda belirledikleri program çerçevesinde bu sorunları çözmeye başladıklarını belirterek’’ Öncelikli olarak sorunlu yollarımızın tespitini gerçekleştiriyoruz. Daha sonra belirlediğimiz program çerçevesinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Buradaki çalışmalarımıza da geçtiğimiz hafta başlamıştık. Bugün itibariyle de parke taşı döşemeye başladık.  Ayrıca İlçemize yaptığımız çalışmalardan dolayı katkı ve destekten veren Belediye Meclis Üyelerimize  teşekkür ediyorum.Gökçebey halkımıza çalışmalarımız hayırlı olsun’’ dedi.