8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Başkanımız; “ Yaşamın her anında her türlü fedakarlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakar kadınlarımızın ve attığım her adımda en büyük destekçim olan eşim Emine ÖZTÜRK’ ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında;” Kadınlarımız; bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Hem şifalı bir el
hem de şefkatli bir yürektirler. Evi yuva yapan ve yuvasını her daim gözetendir kadın. Bizlerin baş tacı; annemiz, hayat arkadaşımız, kızımız, kardeşimiz, arkadaşımız ve ömrümüze mana katan varlıklardır.

Toplumların büyümesi ve gelişmesi adına üstlendiği görevi en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olan kadınlarımız, gelecek nesillerin yetişmesinde ve ahlaklı toplumların oluşmasında temeli oluşturmaktadır. Yaşamımız boyunca güç veren varlıklarıyla bizleri onurlandıran, geçmişten günümüze kadar gelen örf ve adetlerimizin yaşatılması için gösterdikleri özveriyle her türlü takdire şayan olan kadınlarımız bugün olduğu gibi gelecekte de her zaman başımızın tacı olacaklardır.

Bu vesilelerle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakarlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakar kadınlarımızın ve attığım her adımda en büyük destekçim olan eşim Emine ÖZTÜRK’ ün  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı

#8martdünyakadınlargünü