İHALE İLANI

Gökçebey Kaymakamlık Makamı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından İhale Yönetmeliğinin 18.maddesi uyarınca Açık ihale Usulüne göre 10.05.2018 Perşembe günü saat 14:00 de Gökçebey Kaymakamlık Makamı toplantı salonunda ihalesi yapılacak olan Gökçebey İlçesinin Köylerinde Mevcut İçme Suyu tesislerinde kullanılmak üzere Güneş Enerji Debimetreli Klorlama Cihazları Alımı işine ait ihale yapılacağından  ilgililere ilanen duyurulur.İhale ile ilgili bilgi almak isteyenler ihale tarihinden önce ilan panoları ve internet sitelerinden takip edebilirler .