Yoğun Kar Yağışı Karşısında Belediye Gece Gündüz Çalışıyor

Gökçebey Belediyesi ekipleri gece-gündüz demeden yoğun kar yağışı dolayısıyla buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması yapıyor.

Gökçebey’de kar yağışına karşı alarmda olan Gökçebey Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıyor.

İlçemizde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı kesintisiz devam ediyor. Kar yağışı karşısında belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gece-gündüz demeden aralıksız sürdürüyor.

Başkan Öztürk ‘’ Kar yağışı karşısında vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları mağdur olmamaları için var gücümüzle çalışıyoruz.Yoğun kar yağışı ile birlikte zorlaşan ulaşımı rahatlatmak için tüm araç, ekipman ve personellerimizle gece-gündüz demeden kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #kar #küreme #tuzlama

• Fotoğraf Galerisi