YAĞMUR SUYU GİDERİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gökçebey Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan Çukur Mahallesi eski Yenice yolunda yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gökçebey genelinde Belediye tarafından alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçemizde halkın rahatı ve refahı için çalışan Gökçebey Belediyesi ekiplerimiz alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aynı anda yürütüyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan Çukur Mahallesi eski Yenice yolunda yağmursuyu baskınına son verecek olan yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #İyiGökçebeyİçin

• Fotoğraf Galerisi