OSB nin İlk Toplantısı Hayırlı Olsun

Gökçebey OSB nin ilk toplantısı belediyemizde gerçekleştirdi.

Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, Filyos Vadisi Projesi kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından Gökçebey OSB hakkında araştırma ve ön fizilibite çalışmalarını Devrek Ticaret Odası Başkanı Sayın Haldun Hacıkulaoğlu,OSB Müdürü Sayın Adem Arıcı ve kurum görevlileri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk , OSB’nin ilçe ekonomisinin güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını belirterek,'' Uzun ve yoğun çalışma sonucunda bu aşamaya geldik. İlçenin tarihine altın harflerle yazılacak bir yatırım toplantısı yaptık.Bu çalışmada katkılarından dolayı Devrek Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

• Fotoğraf Galerisi