Kar ve Buzla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Vali Bektaş Başkanlığında Yapıldı

Kış hazırlıkları toplantısı Zonguldak Valili' sı Erdoğan Bektaş Başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Başkanımız Zonguldak Valiliği Toplantı salonunda ,Vali Erdoğan BEKTAŞ Başkanlığında yapılan 2019-2020 kış programı, kar ve buzla mücadele çalışma esasları toplantısına katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda 14 Kasım Perşembe günü saat 14:00’de yapılan toplantıda, ilimizin kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi titizlikle yapması gerektiği kaydedildi

Kış aylarında, kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde yaşanabilecek olumsuzluklara değinen toplantıda, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirlerin, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli olduğu ifade edildi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #BelediyeBaşkanı #ZonguladakValiliği #gökçebey #iyigökbeyiçin

• Fotoğraf Galerisi