Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztür, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı

Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Öztürk mesajında; ‘Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz.

Ancak virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde bu ziyaretlerimizi ve birlikteliklerimizi oldukça kısıtlı tutmak gerekir.Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymayı unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve Gökçebey’ li  hemşehrilerime, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı

Saygılarımla