Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Kadir Gecesi Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan Öztürk mesajında ;”Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Allah’ ın bin aydan daha hayırlı kıldığı, sema kapılarının açıldığı, açılan ellerin geri çevrilmediği, dua ve tövbelerin kabul edildiği,  tan yeri ağarana kadar bütün meleklerin yeryüzüne indiği mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın derin mutluluğunu yaşamaktayız.

Kadir Gecesi`nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin,sevgi,merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde artarak devam etmesini temenni ediyorum.Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz,milletimiz,ülkemiz ve Gökçebey `ın birliği ve bütünlüğü, daha ileriye gitmesi ve huzuru adına kabul olur.

Bu gece dargınlıklara,kırgınlıklara son vermek,nefretin yerine sevgiyi, saygıyı,hoşgörüyü,dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak için de bize önemli fırsatlar sunmaktadır.Bu gece kırık kalpleri onaralım,dostluğu, birliği,beraberliği pekiştirelim. Birbirimize,ailemize,sevdiklerimize sımsıkı sarılalım.

Bayram havasını da hissetmeye başladığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi`nin bütün İslam Aleminin ve Gökçebeyliler için sevgi, huzur,sağlık,kardeşlik ve hayırlar getirmesini diliyorum “ dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #KadirGecesi